Despre mine

Hey,

Numele meu este Nicole. Îmi place să citesc și să scriu. Sunt o persoană realistă, serioasă, muncitoare și corectă. Cred că talentul este muncă și că ‘Omul e dator să muncească, să nu-l găsească moartea șezând’. Sub diferite forme, în timp, ajungem să ne identificăm cu munca. În orice zi a vieții muncim să demonstrăm, să învățăm, să trăim, să supraviețuim. Nu realizăm nimic fără efort. Munca este a doua noastră natură.

Îmi place să cred ca voi avea o cale lungă de parcurs în această viață. Nu știu cum îmi va fi drumul de acum înainte. Cu cât mă gândesc mai mult cu atât îmi este mai greu să am o viziune clară despre viitor. Așa că mă rezum la trecut și prezent. Le cunosc atât de bine!

Trăiesc prin muncă, la fel ca și voi. Cea mai mare parte a timpului ne-o petrecem la locul de muncă. ‘Muncim ca să ne câștigăm timpul nostru liber.’ Asta o știa Aristotel încă din Grecia Antică. Și asta facem și noi acum, la ani distanță. De cât timp muncește omul!? Dintotdeauna.

Povestim însă prea puțin despre ceea ce muncim. Avem amintiri memorabile și o mulțime de experiențe, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Este important să împărtășim și altora emoțiile și trăirile noastre.

Vreau să vă povestesc aici despre cum este să fii tânăr în câmpul muncii și ce am întâmpinat la locurile de muncă pe care le-am avut. Despre șefi, colegi, idei, salarii, condiții de lucru, viața la serviciu și viața cu serviciu. Cultul muncii acasă și la serviciu. Sunt sigură că veți recunoaște puțin și din voi!

Povestea mea, poveștile celor din jurul meu. Povestea continuă!